Volledig scherm
PREMIUM
Reinald Boeren geniet bij Gemert. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Boeren geniet van eerste weken bij Gemert: 'Het is net een bvo in het klein'

Aan de andere kant van Brabant zet Roosendaler Reinald Boeren de volgende stap in zijn trainerscarrière. Hij voelt zich al helemaal thuis bij Gemert. ,,Dit is waar ik altijd van heb gedroomd.”

Vol trots laat Reinald Boeren het sportpark van zijn nieuwe club Gemert zien. ,,Hier kunnen we met een smartboard de bespreking houden, om de hoek zit de kantine en een sponsorhome”, begint hij zijn rondleiding bij het clubgebouw. We vervolgen onze weg naar het hoofdveld en via een indrukwekkende entree met zelfs een fanshop komen we aan bij het ‘stadionnetje’. De felgroene kunstgrasmat wordt geflankeerd door een klassieke overkapte staantribune aan de ene kant en een moderne tribune met vijf rijen met zwart-witte stoeltjes aan de andere kant. Halverwege de zittribune bevindt zich de ingang naar de kleedlokalen. ,,En hierboven worden dan de filmopnames gemaakt”, wijst de 46-jarige trainer uit Roosendaal.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.