Volledig scherm
Jorik Mijnhijmer schiet ze er namens Baronie vanuit alle hoeken en standen in. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Bewezen goalgetter Mijnhijmer meldt zich in de top

zilveren schoenWie Zilveren Schoen zegt, heeft een paar namen die door het hoofd schieten. Ruben Maas is de laatste jaren niet weg te denken uit het topschuttersklassement, Rémon Koenen meldde zich vaak in de top namens Dongen. Jorik Mijnhijmer past zeker in dat rijtje.

Weer een doelpunt. En hoe. Met een rake vrije trap, zorgde Jorik Mijnhijmer voor een punt tegen Halsteren. Belangrijk is ie vaak met zijn goals. Al seizoenen lang laat de spits uit Breda zien het doel makkelijk te vinden. Bij Dongen, Dinteloord, Baronie; overal staat Mijnhijmer bekend om zijn goals.

Door zijn +1 tegen Halsteren posteert Mijnhijmer zich op de gedeelde derde plaats in het Zilveren Schoen-klassement, achter Thomas Marijnissen en Fouad Idabdelhay (beiden Halsteren). 

  1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
    amateurvoetbal

    Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

    Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.