Jack Beusenberg op archiefbeeld.
Volledig scherm
Jack Beusenberg op archiefbeeld. © Johan Wouters / Pix4Profs

Beusenberg en Seolto na drie seizoenen uit elkaar

TrainerscarrouselJack Beusenberg en Seolto nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Het contract van de trainer wordt na drie jaar niet verlengd.

Seolto is bezig aan een vervelend seizoen. De ploeg uit Zevenbergen staat hopeloos onderaan in Zaterdag 3B. Beusenberg was in de zomer van 2017 bij Seolto de opvolger van Arno de Vries, die met de oranjehemden  promoveerde naar de derde klasse.

Het is nog niet bekend wat de volgende bestemming van ‘D'n Beus’ is. Eerder was de oefenmeester actief bij Zwaluwe (twee periodes), Internos (twee periodes), Unitas’30 (twee periodes), Veerse Boys, DIA en SAB. 

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.