Volledig scherm
Mark van Gils © ron magielse / pix4profs

Bavel-vrouwen morsen tegen hekkensluiter, ook DSE speelt gelijk

vrouwenvoetbalDe vrouwen van Bavel en DSE speelden gelijk: OVV’67 pakte ook slechts één punt. 

Hoofdklasse B

Buitenveldert VR2 - Bavel VR1 2-2 (0-2).
,,Een typische wedstrijd met twee gezichten viel erg ongelukkig voor ons uit. De eerste helft hadden we al verder weg kunnen lopen, dat lieten we echter na. De tegengoals vielen erg ongelukkig en wij vergaten de kansen af te maken”, gaf Bavel-trainer Mark van Gils aan.

DSE VR1 - Trekvogels VR1 1-1 (1-1). 1-0 Fleur van Schaik, 1-1 Trekvolgels.
In Etten-Leur maakten de vrouwen van DSE en Trekvogels er een boeiende wedstrijd van. ,,Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, een gelijkspel is een logische afspiegeling . Zowel Trekvolgels als wij creëerden kleine kansjes maar een overwinning was voor geen van beiden verdiend geweest. De ranglijst zegt alles, alles zit ontzettend dicht bij elkaar”, verklaarde DSE-coach Peter Baan na afloop.

Eerste klasse D

OVV’67 VR1 - Nijnsel/TVE Reclame VR1 2-2 (1-1).
Volgens OVV’67-trainer Patrick van Biezen, verloor zijn ploeg vandaag twee kostbare punten. ,,We hebben geknokt tot het einde, in plaats van uit te lopen naar 3-1 of 4-1 krijgen we een paar minuten voor de tijd het deksel op de neus. Dat is wel erg zuur en onnodig, een overwinning had voor ons had zeker niet misstaan.”

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.