Volledig scherm
Mark van Gils © ron magielse / pix4profs

Bavel-vrouwen morsen tegen hekkensluiter, ook DSE speelt gelijk

vrouwenvoetbalDe vrouwen van Bavel en DSE speelden gelijk: OVV’67 pakte ook slechts één punt. 

Hoofdklasse B

Buitenveldert VR2 - Bavel VR1 2-2 (0-2).
,,Een typische wedstrijd met twee gezichten viel erg ongelukkig voor ons uit. De eerste helft hadden we al verder weg kunnen lopen, dat lieten we echter na. De tegengoals vielen erg ongelukkig en wij vergaten de kansen af te maken”, gaf Bavel-trainer Mark van Gils aan.

DSE VR1 - Trekvogels VR1 1-1 (1-1). 1-0 Fleur van Schaik, 1-1 Trekvolgels.
In Etten-Leur maakten de vrouwen van DSE en Trekvogels er een boeiende wedstrijd van. ,,Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, een gelijkspel is een logische afspiegeling . Zowel Trekvolgels als wij creëerden kleine kansjes maar een overwinning was voor geen van beiden verdiend geweest. De ranglijst zegt alles, alles zit ontzettend dicht bij elkaar”, verklaarde DSE-coach Peter Baan na afloop.

Eerste klasse D

OVV’67 VR1 - Nijnsel/TVE Reclame VR1 2-2 (1-1).
Volgens OVV’67-trainer Patrick van Biezen, verloor zijn ploeg vandaag twee kostbare punten. ,,We hebben geknokt tot het einde, in plaats van uit te lopen naar 3-1 of 4-1 krijgen we een paar minuten voor de tijd het deksel op de neus. Dat is wel erg zuur en onnodig, een overwinning had voor ons had zeker niet misstaan.”

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3138 stemmen