Volledig scherm
Mustapha Talha is de nieuwe trainer van hoofdklasser Papendorp. © Foto Ruud Voest

Baronie-opponent Papendorp wisselt na één speelronde van trainer

Mustapha Talha is de nieuwe hoofdtrainer van SVA Papendorp, de tegenstander van Baronie aanstaande zondag. De coach volgt Mo El Abdallaoui op, die al na de eerste competitiewedstrijd de pijp aan Maarten gaf.

Mustapha Talha gaat bij de hoofdklasser aan de slag, koud nadat de club als gevolg van een dispuut over diens onkostenvergoedingen trainer Mo El Abdallaoui na één competitiewedstrijd zag vertrekken. Voorzitter El Bachir Amenchar bevestigde vanavond de aanstelling van zijn nieuwe trainer.

De Marokkaanse club op Kanaleneiland kwam gisteravond tot een akkoord met de coach, die daarmee drukke weekenden tegemoet gaat. Niet alleen moet hij op zondag de nieuwe selectie aan het voetballen zien te krijgen, op zaterdag is Talha ook trainer van het eerste elftal van SV Houten.

De oud-speler uit de gouden jaren van UVV was van 2009 tot en met 2011 ook al eens trainer van SVA Papendorp, het toenmalige Magreb’90. Talha leidt morgenavond de training in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Baronie en zit zondag in Breda op de bank.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (7%)
3110 stemmen