Volledig scherm
Jens Wirix © Pix4Profs / Johan Wouters

Baronie neemt al vroeg afstand van Nuenen en behoudt koppositie, wereldgoal Mohammad

videoMaar liefst vier keer kwam Baronie in de eerste helft tegen Nuenen tot scoren. Een comfortabele voorsprong, die ervoor zorgde dat de koppositie van de Bredanaars nooit echt in gevaar kwam. Het werd 4-2.

Jens Wirix en Moustafa Mohammad waren op schot voor de Baronnen. Binnen tien minuten stond het 2-0, door goals van de twee jonge creatievelingen. De 3-0 in de 22ste minuut was van absolute schoonheid. Mohammad dribbelde de middencirkel uit, zag de doelman van Nuenen voor zijn goal staan en vond met een geweldig schot het net. Ook Wirix kwam in de eerste helft nog tot scoren: 0-4.

De bezoekers kwamen na rust op 4-1 via de stip en even later werd het ook nog 4-2. Baronie werd slordiger, maar echt in gevaar kwam de zege, en dus het behoud van de koppositie, niet meer. 

Van Poelje: ,,Ik houd me vast aan een geweldige eerste helft. Wanneer je met een 4-0 voorsprong uit de kleedkamer komt, is het nu eenmaal moeilijk vlijmscherp te blijven.” 

Bekijk hier de goal van Mohammad:

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3138 stemmen