Volledig scherm
BREDA, BARONIE-GROENE STER. Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden. Jaimy Kankam baalt. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Baronie grijpt naast nacompetitieplek, Halsteren moet in eerste ronde al aan de bak

hoofdklasse bVoor Baronie zit het seizoen erop. In eigen huis ging de ploeg van coach Jurriaan van Poelje met 0-1 onderuit. Ook voor Halsteren verliep het duel op de laatste speeldag bedroevend: door de nederlaag bij Leonidas (1-0) gaat Gemert nu over Halsteren heen, waardoor de West-Brabanders al in de eerste ronde van de nacompetitie in actie moeten komen.

Baronie - Gemert 0-1 (0-0). 0-1 Sander Vereijken.

De thuisploeg kreeg tegen directe concurrent Gemert dotten van kansen, maar juist aan de andere kant vloog de bal er diep in de tweede helft in. Het slotoffensief van de Baronnen kwam te laat.

Leonidas - Halsteren 1-0 (0-0).

Pas tien minuten voor tijd kwam Leonidas op voorsprong bij Halsteren. Het is een dure treffer voor de bezoekers. Halsteren is nu veroordeeld tot het spelen van de eerste ronde van de play-offs. Op 28 of 30 mei komt de ploeg van Ruud Pennings uit tegen Hoogland.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.