Ambitieuze hoofdklasser Halsteren start onder kersvers trainer De Nijs voorbereiding op nieuw seizoen

videoHalsteren is maandagavond begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Erwin de Nijs werd de ploeg voor het eerst aan het werk gezet. 

Met de jaarlijkse ambities bereidt Halsteren zich op het nieuwe jaar voor. Afgelopen jaar moest de hoofdklasser een bittere pil slikken door het mislopen van promotie. Er werd een periodetitel gewonnen, maar na een wervelend tweeluik met Hoogland ging het in verlenging mis. 

Op Sportpark De Beek worden de nieuwe voetbaljaargang zes nieuwelingen verwelkomd. Daartegenover staat het vertrek van een zestal. Onder de vertrekkers onder meer sterkhouders Francis Kabwe Manengela en Robert Braber. 

Transferoverzicht Halsteren

Nieuw: Andy Steging, Sven van Zwam (beiden Rood-Wit), Arvin de Witte (WHS), Thomas Marijnissen (Zwarte Leeuw) en Glenn Kools (Dongen), Teun Heijberg (ADO Den Haag, jeugd).

Weg: Robert Braber (Kogelvangers), Jay-Jay Meierdres (Unitas), Francis Kabwe Manengela (Hoek), Alper Öztürk (Dosko), Jordi Nijs (Vicotia’03) en Mike Giannotta (jaartje in de VS).

Volledig scherm
Halsteren liep afgelopen jaar promotie nipt mis. © Pix4profs/Iman Fase
  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.