Aimen Hadjaissa
Volledig scherm
Aimen Hadjaissa © Pix4Profs/Peter Braakmann

Aimen Hadjaissa neemt afscheid van Kruisland: ‘Ik moet nu aan mezelf denken’

Aimen Hadjaissa (25) is bezig aan zijn laatste weken in het shirt van Kruisland. De middenvelder is er bezig aan zijn tweede seizoen, maar gaat op zoek naar een nieuwe club. ,,Ik heb lang getwijfeld, maar ik mis de uitdaging.”

,,Kruisland is een mooie club met ambitie, ik speel in een leuk team en ik heb hier een leuke tijd. Ik heb altijd gezegd dat ik de club wil helpen, maar nu is het tijd om aan mezelf te denken”, geeft de Roosendaler met pijn in het hart toe. 

,,Ik merk gewoon dat ik de uitdaging mis, dat ik er minder voldoening uit haal. Dat vreet aan me en dat is niet goed. De club heeft stappen gemaakt, maar het gaat voor mij net niet snel genoeg. Ik haal er op dit niveau te weinig voldoening uit. Ik merk ook dat ik zelf mijn niveau niet meer haal”, legt hij uit. 

Hadjaissa wil weer hogerop en gaat op zoek naar een nieuwe club. ,,Ik heb echt de drive om mijn plafond op te zoeken en ben inmiddels 25. Ik ben zó gemotiveerd, man. Hoe moeilijk de beslissing ook was, ik wil verder.” Hij hoopt bij Kruisland op een mooi afscheid. ,,We gaan de nacompetitie in, dus promotie zou fantastisch zijn.”

Hadjaissa komt uit de jeugdopleiding van Roosendaal en NAC. Bij Roosendaal maakte hij zijn debuut en promoveerde hij naar de eerste klasse. Daarna maakte hij de overstap naar Dinteloord (ook eerste klasse) en Dosko (hoofdklasse). Twee jaar terug koos hij ervoor om met zijn vrienden bij Kruisland te gaan spelen.