Volledig scherm
Cees van Beers, hier nog als trainer van Schijf. © peter van trijen/pix4profs

Achtmaal gaat verder met Van Beers

TrainerscarrouselCees van Beers staat ook volgend seizoen voor de groep bij Achtmaal. De trainer heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Van Beers stapte afgelopen zomer in bij Achtmaal, dat John van Aert na de degradatie naar DIOZ zag vertrekken. De club strijdt volop om de titel en is tevreden over de resultaten onder leiding van Van Beers.

Van Beers promoveerde eerder met Schijf naar de derde klasse, maar moest daar noodgedwongen vertrekken omdat hij niet over de juiste papieren beschikte. Met Achtmaal jaagt hij nu op promotie naar de vierde klasse.

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.