Volledig scherm
Foto ter illustratie © Politie

Wietwoning in Baarle-Nassau: bewoner (33) en twee vrouwen opgepakt

BAARLE-NASSAU - In een woning aan de Boshovenseweg in Baarle-Nassau is woensdag een hennepkwekerij aangetroffen. De politie hield drie verdachten aan: de 33-jarige bewoner, een 51-jarige vrouw uit Baarle-Hertog en een 27-jarige Tilburgse.

Volgens de politie maakte de woning een onbewoonde en slecht onderhouden indruk. Uit onderzoek bleek dat er bovendien een hoog stroomverbruik in de woning was.

Stroomdiefstal

Toen de agenten het pand doorzochten, bleek in een uitbouw van de woonkamer een professionele hennepkwekerij te zijn ingericht.

In eerste instantie meenden de agenten dat het om honderden planten ging. Na telling bleek het slechts om negentig planten te gaan. Verder was er nog sprake van stroomdiefstal. De kwekerij is geruimd.

  1. In de rij voor een kaartje voor bloemencorso Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmoment in het echt zal zijn’
    PREMIUM

    In de rij voor een kaartje voor bloemencor­so Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmo­ment in het echt zal zijn’

    ZUNDERT - Grijs weer, met af en toe een druppel hemelwater. De Zundertse Industrieweg ademt per definitie al niet de romantiek die het Zundertse Corso wel in zich herbergt. Toch stonden zaterdagochtend tientallen mensen te wachten tot de voorverkoop van het evenement van start ging. Om 9 uur openden de deuren, maar de wachttijden bleven lang. Slechts de stralende glimlach van mensen die kaarten in the pocket hadden, hield de hoop op goede plekken levend.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8515 stemmen