Volledig scherm
Opsporingsambtenaren controleren een maisveld vlakbij benzinestation Streepland langs de A16. De velden rondom Streepland zijn een populaire verstopplaats voor illegalen die proberen in vrachtwagens te klimmen die op het terrein bij Streepland parkeren. © Archieffoto ANP Remko de Waal

Weer zes illegalen opgepakt bij Zevenbergschen Hoek

MOERDIJK - Bij tankstation Streepland aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek zijn dinsdag weer zes illegalen opgepakt. Twee illegalen werden 's nachts opgepakt en vier werden 's morgens rond 10.30 aangehouden. Dat laat de politie weten.

In de nacht van maandag op dinsdag hield de politie rond 0.30 uur twee Albanezen staande die probeerden een vrachtwagen in te komen door het zeil door te snijden. De mannen zijn aangehouden voor vernieling en meegenomen naar het bureau. ,,Ze zitten nog vast en worden gehoord'', meldde een politiewoordvoerder.

Vluchtstrook

Dinsdagochtend rond 10.15 uur kwam er weer een melding binnen bij de politie. Ditmaal over twee personen die over de vluchtstrook van de A16 liepen, in de richting van Breda. De politie ging ter plaatse en trof twee illegalen aan. In de nabijgelegen bosjes vonden ze nog twee illegalen.  ,,Allemaal vermoedelijk Albanezen volgens de collega's'', aldus de woordvoerder. De vier illegalen zijn aangehouden.