Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Vrouw valt meerdere etages naar beneden en raakt ernstig gewond, partner (52) aangehouden

BERGEN OP ZOOM - Een vrouw is vrijdagavond ernstig gewond geraakt nadat ze uit een raam is gevallen. Ze viel van twee hoog naar beneden, een smak van zo'n zes tot zeven meter. Dat gebeurde aan de Van Dedemstraat in Bergen op Zoom. Haar 52-jarige partner werd aangehouden voor verhoor. De Bergse vrouw heeft verklaard dat de twee ruzie hadden.

Rond 19.40 uur kregen hulpdiensten de melding van omstanders die zagen dat de vrouw was gevallen, liet de politie zaterdagochtend weten. Ze gingen direct ter plaatse en troffen de zwaargewonde vrouw aan. Zij was nog wel aanspreekbaar en werd ter plekke gestabiliseerd. Vervolgens werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk gaat haar verblijf in het ziekenhuis weken duren.

De partner was er toen al vandoor gegaan.

Verhoord en heengezonden

De man werd rond middernacht opgepakt in een woning elders in Bergen op Zoom. Hij werd verhoord, en daarna heengezonden. 

Wat zich vrijdagavond bij de ruzie in het appartement aan de Bergse Van Dedemstraat precies heeft voorgedaan, en hoe de vrouw uit het raam op twee hoog kon komen te vallen, is de politie nog niet helder. 

De recherche onderzoekt de zaak verder. De politie roept getuigen op om zich te melden, dat kan ook anoniem.

  1. ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’
    Van 't Land

    ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’

    Afgelopen weekend kon je tussen de regenbuien door het voorjaar al zien. Mijn zoontje Tomas en nichtje Zoë spelen het liefst buiten en konden hun lol niet op met stampen in de plassen. De bloesem van de perziken en nectarines bloeit, de bladeren van de kweepeerbomen staan al open en de kippen leggen ruim zeven keer zoveel eitjes als in de winter. Wij krijgen die eitjes dus niet meer alleen opgegeten, ondanks alle eierkoeken, cakes en omeletten die we bakken.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom