Vrouw (78) overleden na ernstige aanrijding met vrachtwagen in Oosterhout, chauffeur naar politiebureau

VideoOOSTERHOUT - Bij een ernstig verkeersongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagmiddag een 78-jarige vrouw uit Oosterhout om het leven gekomen. De automobiliste kwam op de kruising met de Ketenbaan met haar auto in aanraking met een vrachtwagen.

De bejaarde vrouw kreeg ter plaatse medische hulp, maar bezweek even later aan haar verwondingen. De kruising werd in zijn geheel afgesloten voor onderzoek. De vrachtwagenchauffeur is naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De Vijf Eikenweg was enige tijd in beide richtingen dicht. Dit leidde even tot verkeershinder. Inmiddels zijn alle files opgelost. De politie doet onderzoek om de oorzaak van de aanrijding te achterhalen.

Volledig scherm
Een vrouw is om het leven gekomen na een ongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout. © MaRicMedia/Marcel van Dorst
Volledig scherm
De vrachtwagen na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
Volledig scherm
De auto van de automobiliste na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.