Volledig scherm
© GinoPress

Vrouw (55) komt om het leven bij aanrijding in Tholen

THOLEN - Een 55-jarige vrouw is vrijdagochtend om het leven gekomen toen zij op haar fiets geschept werd door een bestelbusje op de N656/Oud-Vossemeerseijk in Tholen.

Het busje raakte rond 8.00 uur door nog onbekende oorzaak van de weg, belandde op het fietspad, reed daar de fietsster aan en kwam uiteindelijk in de sloot langs de weg tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft ter plaatse geprobeerd de fietsster te behandelen, maar dat mocht niet meer baten. De bestuurster van het busje is naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter waren uitgerukt om hulp te verlenen. De weg is ter plaatse afgesloten.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom