Vrouw (43) uit Sprundel overleden na ongeval met auto in Etten-Leur

VideoETTEN-LEUR - Op de kruising van de Penningweg met de Florijnstraat in Etten-Leur is dinsdagavond een fietsster aangereden door een auto. Hulpverlening mocht niet meer baten. Het slachtoffer, een 43-jarige vrouw uit Sprundel, is ter plekke overleden. 

De vrouw fietste rond 17.45 uur over de Florijnstraat. Toen de vrouw over de kruising fietste werd ze geschept door een auto en kwam vervolgens hard ten val. 

Een van de omstanders verleende direct medische hulp. Niet veel later kwamen hulpdiensten ter plaatse, maar dat mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.

De bestuurder van de auto, een 18-jarige man uit Etten-Leur, raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Zowel de fiets als de auto zijn in beslag genomen 

Volledig scherm
Fietsster overleden na ongeval met auto © Perry Roovers MaRicMedia
Volledig scherm
Fietsster overleden na ongeval met auto © Perry Roovers MaRicMedia
Volledig scherm
Fietsster overleden na ongeval met auto © Perry Roovers MaRicMedia
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.