Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Vrouw (19) slaat man (18) met glas in gezicht op Markt in Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft een 19-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden omdat zij een 18-jarige stadsgenoot met een glas in zijn gezicht zou hebben geslagen. Dat gebeurde rond 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt van Roosendaal.

Ze gaf de man de klap met het glas nadat ze ruzie kregen in een horecagelegenheid. De man raakte gewond, hij werd ter plekke door dokters behandeld. Het 18-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

De vrouw heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zondag verhoord. 

  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’