Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

Voor 25 miljoen aan cocaïne gevonden, passagier gewond bij aanrijding en overvaller met schilmesje

112-OVERZICHTWat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat dinsdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

In een loods aan de Industrieweg in Oudenbosch is een grote partij cocaïne gevonden die verstopt was in een lading fruit. De ruim duizend kilo heeft een straatwaarde van ongeveer 25 miljoen euro. Er zijn zes mensen aangehouden. 

In de avondspits zijn een auto en een taxi op elkaar gereden op de Backer en Ruebweg in Breda. Het verkeer richting het centrum van de stad stond een poos vast door het ongeluk.

Een filiaal van Kruidvat in Oudenbosch is het doelwit van een overvaller geworden. De man droeg donkere kleding en een bivakmuts en dreigde met een schilmesje. Er raakte niemand gewond, het is onbekend of er iets buitgemaakt is. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Het is belachelijk dat de Gele- Hesjesbeweging in ons land navolging krijgt.

Het is belachelijk dat de Gele- Hesjesbeweging in ons land navolging krijgt.

  • Eens (52%)
  • Oneens (48%)
1512 stemmen