Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Vijf Afghanen kunnen zich niet identificeren en worden opgepakt in Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie drie mannen (22, 25 en 29 jaar oud) en twee jongens (12 en 13 jaar oud) in Zevenbergschen Hoek opgepakt. Zij verklaarden Afghanen te zijn, maar konden geen geldig legitimatiebewijs overleggen.

De politie eenheid Zeeland-West-Brabant was die nacht bezig met een controle, toen zij omstreeks 03.50 uur een personenauto met een Frans kenteken aantroffen. Die reed richting de Westelijke Parallelweg in Zevenbergschen Hoek. De verlichting van de wagen werkte niet goed, waardoor de politie de inzittenden besloot te controleren.

Omdat zij zich niet konden identificeren, werden ze overgebracht naar een cellencomplex. De zaak is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Zij stellen een onderzoek in.

  1. Stijgende bouwkosten in West-Brabant: ineens moest er één miljoen bij...
    PREMIUM

    Stijgende bouwkosten in West-Bra­bant: ineens moest er één miljoen bij...

    BERGEN OP ZOOM - Het is niet een beetje geld. In plaats van drie miljoen is de belastingbetaler in Bergen op Zoom ruim vier miljoen euro kwijt aan gebouw Eventum, het nieuwe gezamenlijke onderdak van streekomroep ZuidWest TV, Facilitair Bedrijf en Zoomvliet Studio. Oorzaak: ellende met de aannemer waardoor de bouw vorig jaar maanden stil kwam te liggen. Ondertussen gingen de bouwkosten verder de lucht in.