Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Vijf Afghanen kunnen zich niet identificeren en worden opgepakt in Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie drie mannen (22, 25 en 29 jaar oud) en twee jongens (12 en 13 jaar oud) in Zevenbergschen Hoek opgepakt. Zij verklaarden Afghanen te zijn, maar konden geen geldig legitimatiebewijs overleggen.

De politie eenheid Zeeland-West-Brabant was die nacht bezig met een controle, toen zij omstreeks 03.50 uur een personenauto met een Frans kenteken aantroffen. Die reed richting de Westelijke Parallelweg in Zevenbergschen Hoek. De verlichting van de wagen werkte niet goed, waardoor de politie de inzittenden besloot te controleren.

Omdat zij zich niet konden identificeren, werden ze overgebracht naar een cellencomplex. De zaak is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Zij stellen een onderzoek in.

  1. Toerclub TWC Zevenbergen heeft de wind mee

    Toerclub TWC Zevenber­gen heeft de wind mee

    ZEVENBERGEN - Terwijl allerlei sportverenigingen kampen met een leegloop van leden, groeit het toerfietsen in populariteit. West-Brabant telt inmiddels ruim twintig verenigingen. De in 1985 opgerichte TWC Zevenbergen geldt in deze tak van sport met 112 leden als een middenmoter. "Maar qua peloton-gevoel en onderlinge betrokkenheid staan we in de top", aldus voorzitter Jan Broeders (62), glimlachend op zijn fiets, pal voor de start van de zondagse tocht op het parkeerterrein bij fitnesscentrum SGZ.