Volledig scherm
De punaises lagen op de Fuchsiastraat © Instagram Wijkagenten Tholen/Steenbergen

Verkeersregelaar mishandeld bij De Kleine Tour, punaises op route gelegd

STEENBERGEN - Een verkeersregelaar is zaterdag tijdens De Kleine Tour in Steenbergen mishandeld. Een 50-jarige verdachte uit Nieuw-Vossemeer is aangehouden door de politie. Verder werden er punaises op de route gevonden.

De verkeersregelaar stond rond 11.45 uur bij de rotonde aan de Zeelandweg Oost. Hij verwees de verdachte om door te rijden naar de afrit de snelweg op. De automobilist wilde op de rotonde wachten, maar dat kon niet. Na een kort gesprek reed de verdachte tegen de benen van de regelaar aan, waarna hij wegreed.

Hierna ging de verkeersregelaar verhaal halen bij de automobilist. De verdachte stapte uit de auto en er ontstond een vechtpartij waarbij de verkeersregelaar licht gewond raakte. De politie kwam ter plaatse en het slachtoffer deed aangifte. De 50-jarige man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ook hebben agenten meerdere getuigen gehoord.

Punaises

Daarnaast werden er op de route van De Kleine Tour punaises gevonden. Die lagen op de Fuchsiastraat. ,,Het kan zijn dat je het ergens niet mee eens bent, maar verziek andermans feest niet.”

Het is niet de eerste keer dat er tijdens een evenement in Steenbergen punaises op straat worden gelegd. Tijdens de Roparun in mei reden verschillende fietsteams lekke banden doordat ze over punaises heen waren gereden. Teams kregen toen ter plekke aanwijzingen een stukje om te lopen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom