Verkeersregelaar aangereden bij Galderse Meren

videoBREDA - Op de Rijsbergsebaan in Breda bij de Galderse Meren is maandagmiddag een verkeersregelaar aangereden door een auto. Hij raakte gewond aan zijn been en schouder en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Er zou geen opzet in het spel zijn. De verkeersregelaar was aanspreekbaar en gaf aan dat de automobilist er niks aan kon doen. De bestuurder van de auto was erg geschrokken. Hij heeft samen met de politie een schadeformulier ingevuld. 

Incidenten vorig jaar

De verkeersregelaar stond in verband met het nieuwe sfeerbeleid bij de Galderse Meren. Dat beleid moet situaties zoals die van vorige zomer voorkomen. Toen waren er geregeld incidenten waarbij parkeerwachten werden genegeerd of geïntimideerd en reed er een automobilist bewust in op een parkeerwachter. 

Volledig scherm
Verkeersregelaar aangereden bij Galderse Meren © MaRic Media / Perry Roovers
  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda