Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Tweetal (16) zit vast na verkeersruzie in Tholen

THOLEN/OUD-VOSSEMEER - Twee 16-jarigen zijn dinsdag gearresteerd in Tholen na een verkeersruzie. Dat meldt de politie, die spreekt van ‘verkeersagressie’. De gemoederen raakten rond 16.30 verhit op het Terreplein.

Het conflict ontstond tussen de twee verdachten en de inzittenden van een auto. Een omstander (61) uit Oud-Vossemeer, die later aangifte zou doen, mengde zich ook in de ruzie. ,,Een tweede scooterrijder (16) mengde zich ook. Het leidde tot onenigheid”, aldus de politie. Omstanders moesten de partijen uit elkaar halen.

Ondertussen was de politie gewaarschuwd. Agenten kwamen ter plekke op het plein, maar de scooterrijders van 16 waren er op dat moment vandoor. ,,De omstander deed aangifte van geweld tegen goederen. De politie stelde een onderzoek in en haalden de minderjarigen op. Zij zitten vast voor nader onderzoek.”

  1. Stadsprijs
    Van het land

    Stadsprijs

    BERGEN OP ZOOM - Afgelopen vrijdag was een heel andere dag dan we gewend zijn. Hoewel we ’s ochtends nog gewoon in onze oude kleren op het bedrijf rondliepen, begon de middag met een bezoek aan de kapper om mijn haar op te steken. Toen Caroline en ik vervolgens allebei een galajurk aantrokken en make-up hadden opgedaan, was de metamorfose compleet. Caroline en ik mochten namens FrankenFruit naar het GoBoZ ondernemersgala. Voor de andere familieleden was de overgang van een heel jaar in ‘tuinkleren’, zoals wij dat noemen, naar galakleding iets te groot.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom