Volledig scherm
Politie © Politie

Twee mannen aangehouden midden op snelweg A58 bij Etten-Leur, verdacht van vuurwapenbezit

ETTEN-LEUR - Het verkeer op de A58 ter hoogte van Etten-Leur is vrijdagochtend korte tijd stilgezet zodat de politie twee aanhoudingen kon verrichten. Het betrof twee mannen die mogelijk een vuurwapen bij zich hadden. Dat meldt de politie.

Na de aanhouding werd de snelweg direct weer vrijgegeven en kon de snel ontstane file zich oplossen.

Stalking

De politie startte vrijdagochtend een onderzoek naar de verblijfplaats van een man die voorlopig in vrijheid was gesteld. De verdachte was aangehouden voor stalking en bedreiging met een (vuur)wapen en was onder speciale voorwaarden in vrijheid gesteld. De politie had informatie ontvangen dat hij zich niet aan deze afspraken hield. 

De agenten wisten de man te traceren in een auto op de snelweg. Er bleek ook een passagier in de auto te zitten. Beide mannen werden opgepakt.

  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”