Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Twee Bergenaren aangehouden bij huiszoeking, mogelijk vervalste merkkleding en drugs gevonden

BERGEN OP ZOOM - Twee Bergenaren (16 en 30 jaar oud) zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden na een huiszoeking. Bij die huiszoeking vonden agenten vermoedelijk vervalste merkkleding, soft- en harddrugs.

De politie deed een huiszoeking in een woning aan de Mahlerstraat in Bergen op Zoom. Dat gebeurde rond 03.00 uur. Daarbij vonden agenten verschillende soort soft- en harddrugs. Daarnaast troffen de agenten ook merkkleding aan die mogelijk vervalst is.

Agenten besloten daarop om twee Bergenaren die in de woning aanwezig waren aan te houden van 16 en 30 jaar oud. Zij zitten nog vast in afwachting van verder onderzoek. 

  1. Vuilniszakkenactie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’
    PREMIUM

    Vuilniszak­ken­ac­tie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’

    BERGEN OP ZOOM - Natuurgebied De Bergse Heide oogt met regelmaat als één grote openbare prullenbak. Aan het einde van een mooie dag ligt het strand bezaaid met blikjes, flesjes, chipszakken en ander afval. ,,Het rijst de pan uit”, geeft wethouder Patrick van der Velden toe. ,,Zo kan het niet langer”, stelt Reza Smit van restaurant De Berk. Dit weekend worden er vuilniszakken uitgedeeld aan bezoekers. En flyers met daarop de oproep, de eigen rotzooi op te ruimen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom