Volledig scherm
De Grote Markt in Krabbegat volgepakt met mensen © Chris van Klinken / Pix4Profs

Twee aanhoudingen en veel dronken minderjarigen tijdens Vastenavend

BERGEN OP ZOOM - Na het vallen van de kraai zijn dinsdagavond twee aanhoudingen verricht. Een smet op een verder rustig verlopen vastenavend, zegt de politie. 

Na het einde van vastenavend in Bergen op Zoom hebben zich drie incidenten voorgedaan, waarbij twee aanhoudingen zijn verricht. De politie moest hierbij stevig optreden.

Dronken tieners

De politie meldt dat zij veel beschonken minderjarigen heeft aangetroffen. Deze tieners waren zwaar onder invloed van alcohol. Deze jongeren mogen zich binnenkort verantwoorden bij HALT.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’
    UPDATE

    Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom