Volledig scherm
De suïcidale Poolse man. © Politie

Suïcidale Poolse man vermist in Breda

BREDA -  De politie is met spoed op zoek naar een suïcidale Poolse man. Hij is woensdag weggelopen uit een GGZ-instelling aan het Muiderslotstraat in Breda. 

Het gaat om een 28-jarige Poolse man die in overspannen toestand de instelling is ontvlucht. Er wordt gevreesd dat hij zichzelf in het openbaar om het leven wil brengen. Afgelopen zondag is een poging daartoe verijdeld. 

De man is 1.80 m lang, heeft een blanke huid en kaal/zeer gemillimeterd haar. Hij draagt een lichtblauwe blouse met daaronder een zwarte trainingsbroek. Er zijn geen tatoeages zichtbaar, maar wel snijwonden op de onderarmen en schrammen op zijn hoofd. De man kan agressief reageren op anderen. 

De politie benadrukt om hem niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen als je hem ziet. 

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda