Spullen voor een hennepkwekerij gevonden in garagebox in Breda

UPDATE + VIDEOBREDA – In een garagebox aan de Ruiseledestraat in Breda zijn vrijdag spullen gevonden die gebruikt kunnen worden bij het opzetten van een hennepkwekerij.

De brandweer kwam erbij om de garagebox open te maken en de spullen die binnen stonden te controleren. Er lagen onder andere een vrieskist en een afzuiginstallatie. De vrieskist was aangepast, zodat hij minder lawaai zou maken.

De spullen zijn in beslag genomen en worden onderzocht. Er was niemand bij de garagebox. Er is ook niemand aangehouden. 

De omgeving van de garagebox is afgezet met linten op last van een specialist van de politie die de box onderzocht heeft. Het is niet bekend wat hij heeft aangetroffen.

Volledig scherm
Brandweer bij de garagebox in Breda. © MaRicMedia
Volledig scherm
De garagebox in Breda, met spullen voor een hennepkwekerij. © MaRicMedia
Volledig scherm
De garagebox aan de Ruiseledestraat is afgezet met linten. © MaRic Media
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda