Volledig scherm
Onrust bij inbeslagname van twee caravans in Breda © Perry Roovers / MaRic Media

Onrust bij inbeslagname van twee caravans in Breda

BREDA - De gemoederen liepen vrijdagmiddag hoog op de Savornin Lohmanstraat in Breda bij een inbeslagname van twee caravans. Een van de eigenaren is daarbij aangehouden. 

Eerder deze was Orde en Handhaving langs geweest bij de eigenaren van de caravans om te laten weten dat deze niet mochten staan waar ze stonden. De kampeerwagens zijn daarna niet verplaatst en daarom werden deze vandaag in beslag genomen. 

De eigenaren waren het niet eens met de ingreep en verzetten zich ertegen. Daarbij is een van hen aangehouden. De andere man werd door politie in het gareel gehouden. De caravans werden afgesleept door de bergers. Volgens de bezitter van de caravans waren ze van plan morgen met de kampeerwagens op vakantie te gaan. 

De actie trok veel bekijks van buurtbewoners. 

Volledig scherm
Onrust bij inbeslagname van twee caravans in Breda © Perry Roovers / MaRic Media
  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda