Volledig scherm
Ongeluk op de A27 bij Breda. © Tom van der Put/MaRicMedia

Ongeluk met drie auto's en vrachtwagen op A27 bij Breda, weg weer vrij

UPDATEBREDA - Drie personenauto's en een vrachtwagen zijn donderdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeluk op de A27 bij Breda. Daardoor waren de twee rijstroken in de richting van Oosterhout afgesloten voor verkeer. Inmiddels is de weg weer vrij.

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Een van de inzittenden van de betrokken voertuigen is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk zorgde volgens de ANWB voor een maximale vertraging van een uur richting het noorden.

  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

  • Ja (80%)
  • Nee (20%)
4615 stemmen