Volledig scherm
Jongen sloopt auto in Etten-Leur © Twitter/Wijkagent R.Konings

Minderjarige jongen sloopt auto na avondje stappen in Etten-Leur: agent betrapt hem op heterdaad

ETTEN-LEUR - Een minderjarige jongen is in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt in Etten-Leur nadat hij een auto sloopte.

Een voorbijganger betrapte de jongen op heterdaad. De jongen sloeg de ruit in van een willekeurige auto. Dat zou gebeurd zijn na een ‘avondje stappen’. De getuigen hield de jongen staande en wachtte de komst van de politie af.  

De jongen is verhoord. Zijn ouders zijn op de hoogte gebracht. 

 1. Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig
  Geef uw mening

  Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig

  Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?
 2. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
  PREMIUM

  Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

  ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”