Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Mannen (18 en 19) omsingelen en mishandelen Bredanaar

BREDA - Twee mannen uit Breda van 18 en 19 en een 19-jarige Hagenaar zijn zondagochtend rond 3.30 uur opgepakt omdat zij betrokken waren bij de mishandeling van een 23-jarige man uit Breda.

Het incident gebeurde in het uitgaanscentrum van Breda. 

Het slachtoffer deed aangifte en vertelde dat hij met een vriend was stappen. Op de hoek met de Visserstraat zag hij een jongen die bij een meisje stond die er overstuur uit zag. Hij riep grappend: ,,Wel lief zijn tegen je meisje he!” Dat pikte de jongen niet en hij kwam samen met vrienden dreigend op de man af. Hij probeerde weg te rennen maar werd omsingeld en kreeg meerdere klappen tegen zijn hoofd. 

Het slachtoffer liep daarbij een flinke bult en een pijnlijk oor op. De drie verdachten konden worden opgepakt dankzij camerabeelden en getuigenverklaringen. De verdachten zouden een rol hebben gespeeld in het omsingelen van het slachtoffer waardoor hij geen kant op kon.

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda