Volledig scherm
Scootmobiel. © ANP

Man op scootmobiel steekt voetganger (21) neer in Breda vanwege botsing

UPDATEBREDA - Een 21-jarige Bredanaar is in de nacht van donderdag op vrijdag neergestoken op de Haagdijk in Breda door een man op een scootmobiel. Het slachtoffer liep tegen de scootmobiel aan, wat de aanleiding zou zijn voor de steekpartij. De verdachte sloeg na het incident op de vlucht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 01.30 uur ontstond een discussie tussen de twee op de Haagdijk in Breda. Een getuige zag de mannen ruzie maken en belde de politie. 

Toen agenten aankwamen op de Haagdijk zagen zij het slachtoffer liggen. Hij gaf aan dat hij in zijn bovenlichaam was gestoken. De man is naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Volgens een woordvoerder van de politie leek het er inderdaad op dat de man was neergestoken. 

Aan de ruzie op straat is mogelijk een aanrijding vooraf gegaan. De 21-jarige Bredanaar zou tegen de scootmobiel zijn aangelopen, waarna er ruzie ontstond. De man op de scootmobiel wist na het incident te ontkomen. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van het incident. 

In samenwerking met indebuurt Breda