Steekpartij op De Markt Roosendaal.
Volledig scherm
Steekpartij op De Markt Roosendaal. © Christian Traets / MaRicMedia

Man (21) uit Bergen op Zoom gewond na ruzie en steekpartij in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is zondagochtend rond 05.05 uur gewond geraakt op de Markt in Roosendaal. De man zou tijdens een vechtpartij gestoken zijn.

rond 05.00 uur brak er een ruzie uit tussen 22 personen. Het slachtoffer raakte tijdens de ruzie gewond door een steekpartij. Na het steekincident verspreidde de groep zich richting het Emile van Loonpark en richting het spoor. 

Het 21-jarige slachtoffer bleef gewond achter en is vervolgens naar een van de horecagelegenheden op de Markt gelopen. Daar werd de man opgevangen, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom werd gebracht.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Ook is niet bekend wat voor verwondingen de man op heeft gelopen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Steekpartij op De Markt Roosendaal.
Volledig scherm
Steekpartij op De Markt Roosendaal. © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Ondanks mooie weer is het rustig in natuurgebieden:  ‘Op een regenachtige zaterdag is het nog drukker’
    PREMIUM

    Ondanks mooie weer is het rustig in natuurge­bie­den: ‘Op een regenachti­ge zaterdag is het nog drukker’

    WEST-BRABANT Een hardloopster dribbelt even op haar plaats om een voetganger op gepaste afstand te laten passeren. Verderop houdt een wandelaarster met hond haar pas in om niet te dicht bij een andere voetganger te komen. Hou afstand. Die oproep is ontelbare keren herhaald, maar niet voor niets. Het besef lijkt ingedaald dat we alleen samen de strijd tegen het coronavirus kunnen winnen.