Volledig scherm
Steekpartij op De Markt Roosendaal. © Christian Traets / MaRicMedia

Man (21) uit Bergen op Zoom gewond na ruzie en steekpartij in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is zondagochtend rond 05.05 uur gewond geraakt op de Markt in Roosendaal. De man zou tijdens een vechtpartij gestoken zijn.

rond 05.00 uur brak er een ruzie uit tussen 22 personen. Het slachtoffer raakte tijdens de ruzie gewond door een steekpartij. Na het steekincident verspreidde de groep zich richting het Emile van Loonpark en richting het spoor. 

Het 21-jarige slachtoffer bleef gewond achter en is vervolgens naar een van de horecagelegenheden op de Markt gelopen. Daar werd de man opgevangen, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom werd gebracht.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Ook is niet bekend wat voor verwondingen de man op heeft gelopen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Volledig scherm
Steekpartij op De Markt Roosendaal. © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.