Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man (37) uit Breda aangehouden voor meerdere diefstallen uit garageboxen

BREDA - Een 37-jarige man uit Breda is dinsdag aangehouden op verdenking van meerdere diefstallen in garageboxen. Dat meldt de politie. Uit de opengebroken garages, gelegen aan de Heusdenhoutsestraat, zou hij verschillende gereedschappen hebben meegenomen.

Niet veel later werd hij aangehouden in zijn eigen woning. ,,Hier troffen de agenten verschillende gestolen gereedschappen, waaronder boormachines, aan. Op het verpakkingsmateriaal van de gestolen goederen stonden nog de adresgegevens van de eigenaar.”

De eigenaren werden op de hoogte gesteld van het feit dat hun garageboxen in de nacht van maandag op dinsdag waren opengebroken. ,,Zij waren hier nog niet van op de hoogte en deden aangifte. De gestolen gereedschappen zijn weer aan hen teruggegeven.”

  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda