Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Man (34) uit Breda aangehouden na vondst knuppel, drugs en geld in auto

BREDA - Een 34-jarige man uit Breda is maandag gearresteerd door de politie op de Louwersdonk in Breda. De verdachte had een knuppel, acht wikkels cocaïne, vijf gram hennep en geld in zijn auto liggen.

De politie was na binnengekomen informatie een drugsonderzoek naar de Bredanaar gestart.  Naast de vondst in de auto van de 34-jarige Bredanaar, werd in zijn woning ook nog ongeveer 90 gram cocaïne en geld gevonden. 

De verdachte deed afstand van alle goederen, behalve het geld. Het gaat om ruim 500 euro. De politie nam het geld in beslag en het Openbaar Ministerie zal daarover een beslissing nemen. De verdachte zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

  1. Laaggeletterden nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’
    PREMIUM

    Laaggelet­ter­den nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’

    BREDA - Voor de meeste mensen is lezen en schrijven net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Toch leven er in Nederland zo’n 2,5 miljoen laaggeletterden. Voor deze mensen is het invullen van een simpel formulier soms extreem moeilijk. Om hier wat aan te doen is er nu het Taalpanel Breda. Deze groep ex-laaggeletterde ervaringsdeskundigen keuren teksten op leesbaarheid. Om te testen hoe ze dat precies doen nam het panel een tekst onder de loep van BN De Stem.

In samenwerking met indebuurt Breda