Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Man (25) aangehouden in Roosendaal voor roekeloos rijgedrag en poging tot zware mishandeling

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man is zaterdagmiddag op het politiebureau in Roosendaal aangehouden voor roekeloos rijgedrag en poging tot zware mishandeling. De verdachte zit nog vast. 

De man reed op de kruising Laan van België met de Boulevard tegen een auto aan die stond te wachten voor een stoplicht. Op het moment dat de bijrijder van de aangereden auto uitstapt, rijdt de verdachte met gierende banden weg. Door deze actie werd de bijrijder bijna aangereden. 

De inzittenden van de aangereden auto hebben op het politiebureau aangifte gedaan. Terwijl zij dat deden, liep de verdachte het politiebureau binnen. Hij is direct aangehouden.

De verdachte is al vaker aangehouden vanwege asociaal rijgedrag. Zijn rijbewijs was al een keer ingenomen. 

  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.