Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Man (25) aangehouden in Roosendaal voor roekeloos rijgedrag en poging tot zware mishandeling

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man is zaterdagmiddag op het politiebureau in Roosendaal aangehouden voor roekeloos rijgedrag en poging tot zware mishandeling. De verdachte zit nog vast. 

De man reed op de kruising Laan van België met de Boulevard tegen een auto aan die stond te wachten voor een stoplicht. Op het moment dat de bijrijder van de aangereden auto uitstapt, rijdt de verdachte met gierende banden weg. Door deze actie werd de bijrijder bijna aangereden. 

De inzittenden van de aangereden auto hebben op het politiebureau aangifte gedaan. Terwijl zij dat deden, liep de verdachte het politiebureau binnen. Hij is direct aangehouden.

De verdachte is al vaker aangehouden vanwege asociaal rijgedrag. Zijn rijbewijs was al een keer ingenomen. 

  1. Ondanks mooie weer is het rustig in natuurgebieden:  ‘Op een regenachtige zaterdag is het nog drukker’
    PREMIUM

    Ondanks mooie weer is het rustig in natuurge­bie­den: ‘Op een regenachti­ge zaterdag is het nog drukker’

    WEST-BRABANT Een hardloopster dribbelt even op haar plaats om een voetganger op gepaste afstand te laten passeren. Verderop houdt een wandelaarster met hond haar pas in om niet te dicht bij een andere voetganger te komen. Hou afstand. Die oproep is ontelbare keren herhaald, maar niet voor niets. Het besef lijkt ingedaald dat we alleen samen de strijd tegen het coronavirus kunnen winnen.