Klussers veroorzaken gaslekkage in woning Oosterhout

videoOOSTERHOUT - Een woning opknappen is niet altijd zonder gevolgen en kan wel eens voor overlast zorgen. Zo ook bij een aantal klussers in een woning aan het Jozef Israelhof in Oosterhout. Daar waren klussers maandagavond bezig in een wc toen er door nog onbekende reden een gasleiding geraakt werd. 

De brandweer en Enexis werden direct in kennis gesteld. Zelf zorgden de klussers voor voldoende afstand en hielden ze omstanders op afstand totdat de brandweer arriveerde.

Omdat de schade voor de meter zit, zal er eerst een gat gegraven moeten worden om het gas af te sluiten. Als het gas is afgesloten, kan Enexis de verdere schade herstellen. 

Volledig scherm
Gaslekkage in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
Volledig scherm
Gaslekkage in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
Volledig scherm
Gaslekkage in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
  1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
    VIDEO

    Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

    DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie kon niet meer vertellen, omdat ‘de familie nog niet is ingelicht’.