Volledig scherm
Agent redt kitten uit auto in Loon op Zand © Facebook/Politie Loon op Zand

Kitten zit vast onder motorkap van auto in Loon op Zand

LOON OP ZAND - Uit een auto op een afgesloten parkeerterrein in Loon op Zand kwam zondagochtend een wel heel opmerkelijk geluid. Een kitten zat te miauwen ergens vanuit de auto.

De eigenaar van de auto en de politie werden gewaarschuwd door de opmerkzame voorbijganger. 

Eenmaal ter plaatse opende de eigenaar de motorkap en trof daar de kitten aan onder het motorblok. Hoe het beestje daar terecht is gekomen, is niet helemaal duidelijk. Een agent heeft de kitten uit zijn benarde positie bevrijd en overgebracht naar het dierenasiel in Waalwijk. Dat is te lezen op de Facebookpagina van de politie.

 1. Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig
  Geef uw mening

  Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig

  Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?
 2. Gemeente mag plaag processierups in Eindhovense buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe
  PREMIUM

  Gemeente mag plaag processie­rups in Eindhoven­se buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe

  EINDHOVEN - Door een wet mocht de gemeente Eindhoven pas beginnen met bestrijden van de processierups toen de plaag al ondraaglijk was aan de Tilburgseweg-Oost. Nu zitten buurtbewoners onder de rode jeukende bulten, sommige mensen zijn zelfs al weken uit hun woning gevlucht. Daar komt nog eens bij dat de brandende haartjes, die in huizen naar binnen zijn gewaaid, voor rekening van de bewoners zelf zijn. ,,Er zitten hier nu meer processierupsen dan ooit”, zegt een woordvoerder van de gemeente.