Volledig scherm
Een boksbeugel. © Thinkstock

Jongen (17) mishandeld op parkeerplaats in Breda, vermoedelijk geslagen met boksbeugel

BREDA - Een 17-jarige jongen uit Breda is maandagavond mishandeld op een parkeerplaats aan de Terheijdenseweg in Breda. De jongen werd vermoedelijk geslagen met een boksbeugel.

Door nog onbekende oorzaken ontstond er maandagavond rond 18.15 uur een vechtpartij tussen enkele personen op de parkeerplaats. De 17-jarige Bredanaar werd vermoedelijk met een boksbeugel geslagen. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, waren de andere betrokkenen al vertrokken. 

Het 17-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn verwondingen zijn, is nog onbekend.

  1. Laaggeletterden nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’
    PREMIUM

    Laaggelet­ter­den nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’

    BREDA - Voor de meeste mensen is lezen en schrijven net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Toch leven er in Nederland zo’n 2,5 miljoen laaggeletterden. Voor deze mensen is het invullen van een simpel formulier soms extreem moeilijk. Om hier wat aan te doen is er nu het Taalpanel Breda. Deze groep ex-laaggeletterde ervaringsdeskundigen keuren teksten op leesbaarheid. Om te testen hoe ze dat precies doen nam het panel een tekst onder de loep van BN De Stem.

In samenwerking met indebuurt Breda