Volledig scherm
Hennepkwekerij in pand Hoogstraat Roosendaal. © MaRicMedia / Christian Traets

Hennepkwekerij gevonden in pand Roosendaal

ROOSENDAAL - Aan de Hoogstraat in Roosendaal is zaterdagmiddag in een pand een hennepkwekerij gevonden. Door de vondst werd de Hoogstraat tijdelijk afgesloten. 

Het zou gaan om twee kwekerijen: op de eerste en tweede verdieping van het pand. In het pand werden goederen aangetroffen voor een hennepkwekerij. Deze goederen worden door een gespecialiseerd bedrijf weggehaald. Op de begane grond zit een mobiele telefoonwinkel.

Zowel de politie, brandweer, een ambulance en Enexis zijn ter plaatse. De brandweer heeft de politie ondersteund om het pand veilig te kunnen betreden. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Volledig scherm
Hennepkwekerij in pand Hoogstraat Roosendaal. © MaRicMedia / Christian Traets
Volledig scherm
Hoogstraat Roosendaal tijdelijk afgesloten na vermoedelijke vondst hennepkwekerij. © Twitter Wijkagent Tolberg
  1. 75 jaar bevrijding: torenpunt van kerk in Nispen kwam op zolder van Pierre terecht
    PREMIUM
    Longread

    75 jaar bevrijding: torenpunt van kerk in Nispen kwam op zolder van Pierre terecht

    NISPEN - Het beeld staat al 75 jaar op zijn netvlies. Zwarte rook, een oorverdovend lawaai. Op 23 oktober 1944 stort de kerktoren van Nispen in gruzelementen neer. Opgeblazen door de Duitsers. De brokstukken versperren Kerkplein en Dorpsstraat en vormen zodoende een barrière voor de oprukkende Britten en Canadezen. Pal tegenover ziet de 13-jarige Pierre Verpalen alles gebeuren. ,,De torenpunt met het haantje kwam bij ons op zolder terecht.”