Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Harde knal bij Raamsdonk en Raamsdonksveer, vermoedelijk groot siervuurwerk

updateRAAMSDONK/RAAMSDONKSVEER - De politie heeft woensdagavond meerdere meldingen ontvangen van een harde knal bij Raamsdonk en Raamsdonksveer. Het blijkt een dag later vermoedelijk om groot siervuurwerk te gaan, zo meldt een wijkagente.

De knal werd rond 23.00 uur gehoord bij Raamsdonk en ten oosten van Raamsdonksveer. Volgens een wijkagente is kort voor de knal ook een lichtflits gezien.

Agenten waren gaan kijken maar hebben niets aangetroffen. Donderdag meldde de wijkagente even voor het middaguur dat het blijkbaar om vuurwerk ging. Het is nog niet duidelijk wie de knal heeft veroorzaakt.

  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”