Fietsster gewond na ongeluk in Breda, omstanders bieden hulp

VideoBREDA - Een vrouw op de fiets is vrijdagmiddag rond 14 uur geschept door een bestelbus op de kruising van de Heerbaan met Bergschot in Breda. De fietsster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. Een passerende vrachtwagenchauffeur - die niets met het ongeval had te maken - bood hulp door met zijn voertuig voor veiligheid en schaduw voor het slachtoffer te zorgen. Ook omstanders schoten de vrouw te hulp. 

Volledig scherm
Een fietsster raakte gewond bij een ongeluk in Breda. © Perry Roovers / MaRicMedia
Volledig scherm
Een vrouw op de fiets raakte gewond na een ongeluk in Breda. © Perry Roovers / MaRicMedia
  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda