Fietser ernstig gewond na aanrijding met motor vlakbij Avans in Breda

UpdateBREDA - Op de Claudius Prinsenlaan in Breda is woensdagochtend een fietser aangereden door een motor. Het slachtoffer is ernstig gewond, een traumahelikopter is opgeroepen.

Dat gebeurde rond 11.20 uur, vlakbij hogeschool Avans. De fietser is na een korte behandeling door het ambulancepersoneel met spoed naar de traumahelikopter gereden. Daarna is de fietser onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd.

De motorrijder had geen medische verzorging nodig, laat de politie weten. Hij is meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een verklaring.

De weg is afgesloten in verband met het onderzoek, meldt de politie.

Volledig scherm
Ernstig ongeluk in Breda. © Tom van der Put/MaRicMedia
  1. In de rij voor een kaartje voor bloemencorso Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmoment in het echt zal zijn’
    PREMIUM

    In de rij voor een kaartje voor bloemencor­so Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmo­ment in het echt zal zijn’

    ZUNDERT - Grijs weer, met af en toe een druppel hemelwater. De Zundertse Industrieweg ademt per definitie al niet de romantiek die het Zundertse Corso wel in zich herbergt. Toch stonden zaterdagochtend tientallen mensen te wachten tot de voorverkoop van het evenement van start ging. Om 9 uur openden de deuren, maar de wachttijden bleven lang. Slechts de stralende glimlach van mensen die kaarten in the pocket hadden, hield de hoop op goede plekken levend.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8504 stemmen