Vrouw (78) overleden na ernstige aanrijding met vrachtwagen in Oosterhout, chauffeur naar politiebureau

VideoOOSTERHOUT - Bij een ernstig verkeersongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagmiddag een 78-jarige vrouw uit Oosterhout om het leven gekomen. De automobiliste kwam op de kruising met de Ketenbaan met haar auto in aanraking met een vrachtwagen.

De bejaarde vrouw kreeg ter plaatse medische hulp, maar bezweek even later aan haar verwondingen. De kruising werd in zijn geheel afgesloten voor onderzoek. De vrachtwagenchauffeur is naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De Vijf Eikenweg was enige tijd in beide richtingen dicht. Dit leidde even tot verkeershinder. Inmiddels zijn alle files opgelost. De politie doet onderzoek om de oorzaak van de aanrijding te achterhalen.

Volledig scherm
Een vrouw is om het leven gekomen na een ongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout. © MaRicMedia/Marcel van Dorst
Volledig scherm
De vrachtwagen na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
Volledig scherm
De auto van de automobiliste na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
  1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
    VIDEO

    Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

    DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie kon niet meer vertellen, omdat ‘de familie nog niet is ingelicht’.