Volledig scherm
Ernstig ongeval op A4 bij Bergen op Zoom. Foto GinoPress © GinoPress

Ernstig ongeval op A4 bij Bergen op Zoom, snelweg weer open

UpdateBERGEN OP ZOOM - Een ernstig ongeval heeft  dinsdagmorgen op de A4 tussen de afslag Bergen op Zoom Zuid en Hoogerheide plaatsgevonden. De snelweg blijft tot half een in de richting van Antwerpen afgesloten. 

Volgens de ANWB gaat om een aanrijding tussen een vrachtwagen en een persoon. Meerdere ambulances, brandweer en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. 

De traumahelikopter is weer vertrokken op de A4 bij Bergen op Zoom. De politie gaat onderzoek doen naar het ongeluk waarbij een persoon is bij betrokken en daarna moet de vrachtwagen nog worden geborgen.

De man die aangereden werd door een vrachtwagen is rond 10 uur vervoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer werd terug geleid op de A4.

Er stonden files op de A4 van 4 kilometer en A58 van 4 kilometer. De snelweg A4 was tot 12.30 uur afgesloten.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’
    UPDATE

    Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom