Vrouw (78) overleden na ernstige aanrijding met vrachtwagen in Oosterhout, chauffeur naar politiebureau

VideoOOSTERHOUT - Bij een ernstig verkeersongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagmiddag een 78-jarige vrouw uit Oosterhout om het leven gekomen. De automobiliste kwam op de kruising met de Ketenbaan met haar auto in aanraking met een vrachtwagen.

De bejaarde vrouw kreeg ter plaatse medische hulp, maar bezweek even later aan haar verwondingen. De kruising werd in zijn geheel afgesloten voor onderzoek. De vrachtwagenchauffeur is naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De Vijf Eikenweg was enige tijd in beide richtingen dicht. Dit leidde even tot verkeershinder. Inmiddels zijn alle files opgelost. De politie doet onderzoek om de oorzaak van de aanrijding te achterhalen.

Volledig scherm
Een vrouw is om het leven gekomen na een ongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout. © MaRicMedia/Marcel van Dorst
Volledig scherm
De vrachtwagen na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
Volledig scherm
De auto van de automobiliste na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.