Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Eldridge Pentury

Dronken man (49) bedreigt en slaat voorbijgangers in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een 49-jarige dronken man uit Bergen op Zoom heeft in de nacht van zaterdag op zondag meerdere mensen bedreigd en zelfs geslagen. Hij is opgepakt.

Maar liefst drie mensen deden aangifte tegen de man. Hij zou hen in het centrum van Bergen op Zoom rond 1.35 uur lastig hebben gevallen.

Hij zou ze met de dood hebben bedreigd en twee van hen vervolgens ook hebben geslagen. De slachtoffers zijn twee mannen en een vrouw uit Bergen op Zoom. Omdat de verdachte volgens ter plaatse gekomen agenten ernstig naar alcohol stonk, is hij meegenomen naar het bureau. Hij weigerde een alcoholtest en gedroeg zich recalcitrant. Daarom zit hij nog vast.

  1. ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’
    Van 't Land

    ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’

    Afgelopen weekend kon je tussen de regenbuien door het voorjaar al zien. Mijn zoontje Tomas en nichtje Zoë spelen het liefst buiten en konden hun lol niet op met stampen in de plassen. De bloesem van de perziken en nectarines bloeit, de bladeren van de kweepeerbomen staan al open en de kippen leggen ruim zeven keer zoveel eitjes als in de winter. Wij krijgen die eitjes dus niet meer alleen opgegeten, ondanks alle eierkoeken, cakes en omeletten die we bakken.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom