Volledig scherm
© MaRic Media / Tom van der Put

Drie auto’s betrokken bij ongeluk op Nieuwe Kadijk in Breda

BREDA - Op de Nieuwe Kadijk in Breda zijn donderdagmiddag drie auto’s op elkaar gebotst. Een persoon is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

De betrokken auto’s liepen flinke schade op door de klap en konden niet verder rijden. Daardoor was tijdelijk een rijstrook richting Teteringen afgesloten. Hierdoor ontstond een file op de Noordelijke Rondweg. Deze lost zich inmiddels op. 

De politie heeft ter plaatse verklaringen opgenomen van de inzittenden en geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. 

Volledig scherm
Ongeluk op Nieuwe Kadijk Breda © MaRic Media / Tom van der Put
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda