Dode naast brandende auto op Zeedijk in Kloosterzande, politie gaat uit van misdrijf

Update/videoKLOOSTERZANDE - Op de Zeedijk in Kloosterzande is donderdagavond een dode gevonden naast een brandende auto. De politie heeft vannacht forensisch onderzoek gedaan en gaat uit van een misdrijf.

De brandweer kreeg donderdagavond rond tien uur een melding van een brandende auto. Naast de auto lag een dode. De weg is daarna afgezet en er is uitgebreid onderzoek gedaan. Inmiddels is de auto geborgen en bij de politie neergezet voor nader onderzoek. Ook is de dode opgehaald voor nader onderzoek. De plek is nog wel steeds ‘plaats delict’ en afgezet. Bij daglicht kunnen mogelijk nog meer sporen worden gevonden, aldus een woordvoerder van de politie.
De politie doet vrijdagochtend inhoudelijk geen nadere mededelingen omdat de zaak verder wordt onderzocht. Elke mededeling kan het onderzoek frustreren, aldus de politie. Of de dode een man of een vrouw is en of de identiteit bij de politie al bekend is, wil ze nu nog niet zeggen. Wel vraagt de politie mensen die iets hebben gezien zich te melden bij de politie. 

Volledig scherm
© HVZeeland

Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of het kan via Meld misdaad anoniem.

Volledig scherm
© HVZeeland
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 22 juni: Optreden zangvereniging CantabilePlus in Aardenburg

    22 juni: Optreden zangvereni­ging CantabileP­lus in Aardenburg

    Aardenburg staat deze zomer in het teken van een groots kunstenfestival. Als een muzikaal intro hierop is de gemengde zangvereniging CantabilePlus uit Breda uitgenodigd om een zonnig concert te komen geven. Het seniorenkoor bestaat inmiddels dertien jaar en heeft 75 leden. Twee zeer getalenteerde jongeren uit Zeeuws-Vlaanderen, Job Clement en Mike Chenn, spelen pianowerken van Liszt en Rachmaninov. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 juni om 16.00 uur in de Heilige Mario Hemelvaartkerk in Aardenburg. Toegang is gratis. Na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor de kerk.