Volledig scherm
Een van de gevonden kittens. © @Wijkagenten Tholen-Steenbergen

Dode kitten gevonden in Tholen, drie andere kittens opgevangen

THOLEN - De politie heeft zaterdagavond samen met een jongen en meisje in Tholen bij de Postweg vier kittens gevonden. Een daarvan was al overleden. 

Die avond zagen agenten op het fietspad langs de Postweg ter hoogte van Poortvliet een jongen naast zijn scooter staan. De jongen was gestopt, omdat er een kitten midden op het fietspad zat.

Samen met de jongen en een meisje die ook gestopt was, zijn ze op zoek gegaan naar andere kittens. In totaal vonden ze er vier waarvan er eentje al was overleden. 

De drie andere kittens zijn naar het dierenasiel in Tholen gebracht. De medewerkers van de Elkie Stichting zorgen ervoor dat de kittens er weer bovenop komen. 

  1. IJzendijke weer twee dagen oorlogsgebied, bij viering 75 jaar bevrijding
    PREMIUM

    IJzendijke weer twee dagen oorlogsge­bied, bij viering 75 jaar bevrijding

    IJZENDIJKE - Het centrum van IJzendijke is dit weekend weer twee dagen oorlogsgebied, met zaterdag legervoertuigen en zwaarbewapende militairen in de Koninginnestraat en op de Markt. Net iets meer dan 75 jaar geleden was dat ook zo, toen Canadezen IJzendijke 17 oktober 1944 bevrijdden. Zondag gaan de activiteiten nog door, bij de boerderij van de familie De Dobbelaere aan de Isabellaweg waar bij een ontploffing 20 oktober 1944 veel mensen omkwamen.